Styrelsen söker sommarens festfixare

Årsstämman ifjol beslöt att pröva nytt koncept för arrangemang av midsommarfest och grillkväll sommaren 2009. Beslutet går ut på att de som tar på sig att anordna en fest också själva får behålla eventuellt överskott.  Styrelsen har i sin tur bestämt att föreningen bidrar med 2 000 kronor som grundplåt till varje fest. I paketet ingår också att inträdet ska var högst 50 kronor, det ska var levande musik och kioskförsäljning av bland annat korv och läsk.

Vi vill också att de som arrangerar även städar och forslar bort skräp efter festen. Du som vill bidra till att höja stämningen och stärka gemenskapen genom att arrangera midsommarfesten eller grillkvällen, eller kanske båda, hör av dig till mig på telefon 0611-102 80 eller 0611-690 95. E-post: per.edin@telia.com

/Per Edin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *