Tunnor 2008 gäller även i år

HEMAB meddelar att latrintunnor som lösts ut i fjol och inte används kan nyttjas även 2009, eftersom priset i år är detsamma som i fjol. Sedan en uppmaning från HEMAB till dig på Hemsön eller Lungön, som ställer in latrin i plastsäck i latrincontainern vid Lungö brygga, att omedebart upphöra med det. Det är både olagligt och en sanitär olägenhet. De som har lagligt betalda tunnor tvingas ställa dessa utanför behållaren eftersom den redan nu är fylld med latrin i plastsäckar. HEMAB samlar inte in latrin på säck. Innebär att kommunens miljöförvaltning så småningom får ta ansvar att forsla bort säckarna på skattebetalarnas bekostnad. Styrelsen ställer helt upp på HEMABs uppmaning.

/Styrelsen Lungö fastighetsägareförening Gm Per E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *