Berättelser från en svunnen tid

Ulf Allberg har hört av sig till hemsidan med en efterlysning om minnen och fotografier från forna tiders dansbanekvällar i Fäbodviken. Så här skriver han:

”Jag har börjat undersöka dansbaneverksamheten i Fäbodviken under perioden 20-30-talet. Läser f.n. VA och letar efter dansbaneannonser. Nu letar jag efter ev. bilder från dansbanekvällarna och även ev. episoder från samma tid. Min pappa Ragnar Allberg byggde upp dansbaneverksamheten tillsammans med min farmor Erika. Hör av dig, om du ev. har några fotografier, bilder på transportbåtar etc och ev. någon berättelse från en svunnen tid.

Vänligen!
Ulf Allberg
Hovsgatan 46871 60 Härnösand
0611-218 21 ”

Kanske kan någon Lungöbo bistå Ulf i hans efterforskningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *