Grillfesten i hamn – Nu söker vi arrangörer av midsommarfesten

Årsstämman 2009 beslöt att vi skulle fortsätta lägga ut sommarfesterna på ”enterprenad”. Gäller midsommarfest och grillkväll  2010. Det betyder att de som tar på sig att anordna en fest också själva får behålla eventuellt överskott.  Styrelsen har i sin tur bestämt att föreningen bidrar med 2 000 kronor som grundplåt till varje fest. I uppgörelsen ingår att ordna musik och kioskförsäljning av bland annat korv och läsk samt att inträdet ska var högst 50 kronor.

I åtagandet ingår också att städa och forsla bort skräp efter festen. Sofie Westerlund har anmält till styrelsen att hon tar på sig att arrangera 2010 års grillfest lördag den 17 juli. Samma dag som ordinarie årsstämma. Återstår att hitta någon eller några som vill hålla i midsommarfesten. Ni som är intresserade att svara för midsommarfesten 2010 hör av er till mig på telefon 0611-102 80,  0611-690 95 eller e-post: per.edin@telia.com

/Per E Ordf  fastighetsägarföreningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *