Nya besked om vattenborrning

För er som är intresserade av att borra efter vatten har Ronald Westin följande meddelande:

Hej, jag har pratat med grabbarna på borrfirman och de har så mycket att göra att de inte hinner ha något möte nu. De tycker att eftersom de redan har sett hur det ser ut där de skall borra, så vill de att ni mailar in: namn, personnummer (rotavdraget), hemadress, telnr. och fastighetsbeteckning ni har på Lungön. De kommer då att skicka en offert, som underlag för diskussion, till respektive intressent.

All kommunikation mellan dig och firman sker sedan via mail eller telefon. Från firman vill man understryka att det är varje intressents ansvar att se till att vägen till borrhålet är framkomlig. Glöm inte att ta kontakt med markägaren!  Ni som nu tänker borra tillsammans, dags att börja samarbetet. Allt måste vara klart före nyår om vi skall borra i början av juni.

När ni nu har öppnat kontakten med borrfirman så kliver jag åt sidan och ni är själva ansvariga i fortsättningen. Kontakta niclas@bylundsvvs.se

/Ronald

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *